Hos SolarVenti A/S går vi op i kvalitet, hvorfor vi kun bruger de allerbedste materialer til vores produkter. Derfor giver vi med glæde 5 års garanti på alle vores luftsolfangere.

Læs mere om garantibetingelserne her

Særlige fordele ved SolarVenti ved affugtning af kælder

Affugter til kælder: Solcelle, ventilator og forarbejdning af højeste kvalitet...

Den store luftmængde

Hvor de fleste luftsolfangere har en lille slids i bunden, som de trækker luften indad, udnytter SolarVentien hele bagpladen til indsugning af frisk luft. De mange hundrede små huller i bagpladen giver SolarVentien markedets højeste luftydelse.

 

Let udskiftelig solcelle

Luftsolfangernes korpus er utrolig holdbare og har en uanet levetid. Det eneste, der begrænser levetiden er de elektriske og elektrisk drevne dele, der typisk kan holde 10-20 år. For at forlænge levetiden på en luftsolfanger, har vi flyttet solcellen i bagpladen og således gjort det let at udskifte solcellen.

Filter

Typisk bliver luftsolfangere solgt helt uden filter, hvilket gør at skidt, støv og kryb udefra kan komme ind i luftsolfangeren og videre ind i huset. Nogle få modeller på markedet har et indbygget filter, så skidt og støv bliver holdt udenfor. SolarVenti modellerne har et stort effektivt filter i hele solfangerens størrelse.

Selvrensende: Når du slukker blæseren på en solskinsdag, bliver den sorte absorberfilt mere end 80o grader Celcius varm, og vil derfor bevirke en selvrensende proces der udtørrer og dræber alle bakterier mv, der kunne være i filten.

Tagmontage mulig

Affugtning af kælder: Er der ikke plads til en SolarVenti på væggen, kan den sagtens sættes på taget og blæse ned i kælderen. Ved flere meter rør anbefaler vi, at bestille en luftsolfanger med en rørventilator, der vil hjælpe med at trække luften igennem røret.

God isoleringsevne og slagfast materiale

Vi bruger kun det bedste materiale til vores luftsolfanger! SolarVentiens dæklag består af en polycarbonat plade, der består af to lag plast og et isolerende luftlag imellem. Udover at det fungerer som en velisolerende termorude, der formindsker varmetab er materialet kendt for at være utrolig slagfast, vejrbestandig og kan tåle høje temperatur-udsving.

Du kan altså roligt invitere børnene hjem til et boldspil.

 

Fugtstoppet forhindrer træk & varmetab

Vores patenterede fugtstop:

  • Ny forbedret fjederstål-fugtstop, der følger med alle kælderanlæg, er nu blevet både stærkere og mere fleksibel - dermed også mere langtidsholdbar. 
  • Forhindrer tilbagestrømning i luftsolfangeren, når anlægget ikke er i drift, hvilket ellers ville føre til varmetab og kunne ødelægge luftsolfangeren.
  • Forhindrer kold luft mod at strømme ind i huset fx. om natten, som hurtigt kan føles som træk.