Hvad siger kunderne?

Grundvandet stod højt

Vores problemer med fugt i kælderen har altid været værst om sommeren. Det skyldes at grundvandet står højt hos os og så snart der bliver varmt, begynder fugten at trænge op i kælden. Når man kom ned i kælderen, lugtede det derfor ofte meget fugtigt og klamt. Efter at vi fik installeret en SolarVenti SV14 har vi fået en god luftgennemstrømning i kælderen - så luften dernede er blevet meget mere frisk. Så snart solen skinner det mindste, starter SolarVentien. Vi har været utroligt tilfredse med anlægget.

Linda Henriksen, Glostrup

Knastørre papkasser

Jeg købte en SV20 luftsolfanger, som bare er sagen. Investeringen har virkelig kunne betale sig. Kælderlugten er forsvundet og det er betydelig mere tørt og behageligt nede i kælderen. Jeg har papkasser og andet stående dernede og det er alt sammen knastørt. Jeg kan varmt anbefale anlægget og jeg ser frem til de kommende mange år med solarventi anlægget.

Anker Svendsen, Kjellerup

Lugten forsvandt

Jeg er utrolig tilfreds med min SolarVenti og kan roligt anbefale den: Det har været min bedste investering i huset! Før i tiden havde jeg en fugtig kælder, hvor det ofte lugtede ubehageligt og muggen. Den ubehagelige lugt er forsvundet i dag. Det jeg står tilbage med er en fuldstændig tør kælder med dejlig frisk luft. Nu kan jeg tørre mit vasketøj i kælderen uden lugtgener - samtidig tørrer det meget hurtigere end før. Duften af rent vasketøj møder mig, når jeg kommer derned i dag.

Niels Rasmussen, Tarm

Sådan fjerner man fugt i kælderen | Radon reduceres

Familien H. i Risskov ved Aarhus kan berette følgende efter at have fået et Solarventi kælderanlæg

Der er helt klart en nedgang i fugt.

Da vi satte anlægget op lå fugtigheden på 50-60 procent og nu ligger den på 38-45 procent.

Radonniveauet er faldet markant i vores hus. 

  • Kælder er gået fra ca. 420 ned til 108 Bql  (75% ned)
  • Stue ned fra ca. 95 til  48 Bql  (50% ned)
  • Børneværelse fra ca. 70 til 33.  (50% ned)

Læs mere om radon

 

15 rækkehuse i Randers med en kælderløsning

I december 2016 fik boligorganisationen 'Møllevænget & Storgaarden' i Randers monteret en ventilationsløsning fra SolarVenti på 15 rækkehuse med kældre på Fuglebakken nr. 53-81.
 

SolarVenti kælderløsning i Randers

40 kældermodeller installeret i boligforening

Vores forhandler i Herlev installerede 40 stk. SV14 luftsolfangere til affugtning af kældre og krybekældre hos Den Almene Boligforening Jellerød Parken i Kokkedal.

Se billeder og udtalelser på installationerne

Artikel

SolarVenti fjerner fugt fra aktivitetscenter

SolarVenti fjerner fugt fra aktivitetscenter

En luftsolfanger har fjernet fugten og gjort aktivitetscentret til et behageligt sted at være.

'Solen har gjort kælderen behagelig'

Læs her

Galleri